Šťastné shledání

Ve středu 27. května před 4. hodinou ranní jsme se konečně opět potkali. Štěpán po vyčerpávající cestě korunované imbecilním taxikářem, který se při jízdě z letiště několikrát ztratil a k mému domu ho nakonec musela navézt eskorta nočních strážců ulice. Já nervózně balící poslední věci do batohu, protože ve čtyři jsem odlétala na 5 dní na Sokotru jako doprovod novinářky z agentury Reuters.

Siki se v Sana'a bleskurychle etabloval. Koupil si sukni a místňáckej šátek a už má dokonce na ulici kamarády, kterým půjčuje peníze. Asi ho začnu brzo zamykat doma. Dnes se mu na druhý pokus podařilo registrovat na policii - díky tomu se včera podíval na většinu policejních stanic v Sana'a a získal přitom spoustu nových kamarádů. Sem na web zatím nic nestihl dát, protože z každé jeho návštěvy inet café ho zatím vyhnal blackout.

Během víkendu (čt + pá) pro vás připravím fotky ze Sokotry. Mám jich opravdu hodně, takže to chvíli potrvá. Zatím sem dávám jen malý pozdrav z nejkrásnějšího místa na světě, které jsem zatím navštívila.